ANDERE KIPPENHOUDERS EN KIPPENKWEKERS

Kippenhouders en kippenkwekers die zeker een bezoekje waard zijn! 

BRANDY'S FARM

Ik ben Brandy Penders. Kapster van opleiding en ik heb een hobbyboerderijtje gelegen in As. Ik ben dit jaar ook begonnen met een opleiding bij Syntra Hasselt voor hondentrimster. Ik heb zelf dan ook een superleuk zwart dwergpoedeltje, Yoshi, waar ik af en toe alvast op oefen.

Graag wil ik met jullie foto's delen van mijn hobbyboerderij met mensen die daar in geïnteresseerd zijn. Ik ben trots op mijn diertjes en wil dat delen met de wereld! Mijn dieren zijn mijn wereld en hun comfort en geluk staat op de eerste plaats! Mijn boerderijtje bestaat uit 70 kippen, 4 ganzen, 2 eenden en 4 konijnen. Ik verkoop soms jonge kippen en hanen, deze zullen aangeboden worden via mijn facebookgroep en verkocht aan GOEDE thuisjes! Ik ben verder ook fervent verkoper van de eitjes. De opbrengst van de verkochte eieren gaat integraal naar de aankoop van hun eten. Met 60 kippen en 4 ganzen is dat immers maandelijks een hoog bedrag! 

In het voorjaar en tijdens de zomermaanden leggen mijn kippen vollop en zijn er altijd eieren beschikbaar. Voor grote eieren vraag ik €0,25/ei en voor krieleitjes €0,15/ei. Neem dus zeker een kijkje op mijn facebookgroep of op mijn website!

-> https://www.facebook.com/groups/145515082741497/

-> https://brandy-s-farm.webnode.be

Goud blauw gezoomd
Goud blauw gezoomd
Zwarte haan en blauwe hen
Zwarte haan en blauwe hen

Martijn Sonder Cochin bantams

Martijn is een jonge kippenkweker met een passie voor de cochin kriel. Op zijn 18-jarige leeftijd heeft hij reeds een zeer groot aanbod van verschillende kleuren cochin kriel alsook de 3 veertypes: gladveer, krulveer en zijdeveer. Zijn broedeieren en kippen gaan zelfs internationaal. De kippen zijn altijd in goede gezondheid als ze naar hun nieuwe thuis vertrekken en zijn niet mensvreemd. 

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het contact met Martijn zeer aangenaam was. Hij bekommert zich ook na verkoop of het goed gaat met de kippen en hij helpt u graag verder met uw vragen. Op zijn facebookpagina vind je geregeld prachtige foto's van zijn dieren die door een professionele fotograaf zijn gemaakt. 

Hier enkele kleurslagen die beschikbaar zijn bij hem: 

* Rood

* Wit

* Zwart

* Goud blauw gezoomd

* Goud zwart gezoomd

* Porselein

* Buff

* Blauw

* Isabelporselein

* Zilvertarwe

* Wit-zwart columbia 

* ...


Bezoek zeker eens zijn facebookpagina of neem contact met hem op!

> +31 6 13008666 <